RS Dive center

BENC Productions

Protec 1* duiker

U bent sinds een behoorlijke tijd geïnteresseerd om te zien hoe het er onder water uit ziet en hoe het voelt om te zweven. heeft u zich ooit afgevraagd tijdens het kijken van een onderwater documentaire: “cool ik ben benieuwd of ik dat ook kan”. Ja dat kunt u- en duiken gaat uw leven verrijken!

Het ProTec 1 * Duiker is uw wereldwijde ticket naar de fascinerende onderwater wereld! De modulair gestructureerde lessen en onze top getrainde team van ProTec instructeurs garanderen u een grote dosis lol en de perfecte voorbereiding op uw verdere duik avonturen! Uw ProTec certificaat is wereldwijd geldig en erkend.

Protec 2* duiker

Tijdens de ProTec 2 ** duiker cursus gaat u uw kennis flink verbreden en verdiepen daarnaast oefeningen uitvoeren met een ProTec instructeur die er voor zorgt dat u kalm blijft in een eventuele stressvolle situatie en dat u correct reageert. Een ProTec 2 ** duiker cursus is leuk en zorgt ervor dat u dichter komt bij de limieten van het recreationele duiken. Het is niet voor iedereen weggelegd door de vereisten.

Protec 3* duiker

Het trainingsobjectief voor de ProTec 3 *** Duiker is om uw kennis voldoende aan te vullen, oefeningen en ervaring op te doen om veilig te plannen, organiseren en uitvoeren van duiken voor beginnende duikers met breveteringen. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in het leiden c.q.. gidsen van recreationele duiken aan SCUBA duikers in alle brevetering niveaus.
Van u word verwacht dat u correct reageert in nood situaties en verantwoordelijkheid neemt bij meer uitdagende duiken.
Als u zichzelf dit ziet doen en u bent een ProTec 2** duiker dan is de ProTec 3*** de perfecte cursus voor u.